Hoebert Verhuizingen B.V.

Bedrijfsverhuizingen

Een bedrijfsverhuizing is een ingrijpende gebeurtenis voor u als bedrijf. Dat hebben we ervaren in de meer dan 60 jaar dat we erin gespecialiseerd zijn. Het is voor uw bedrijf uiterst belangrijk de werkzaamheden na de verhuizing zo snel mogelijk te hervatten. Daarom bieden we u maatwerk voor uw bedrijf. Of het nu gaat om een grote of een kleine bedrijfsverhuizing, tijdens het intakegesprek nemen we alles met u door, zodat het draaiboek helemaal naar wens is.

U bepaalt de planning

Wilt u zelf vooraf de kleine spullen inpakken, dan leveren wij u al het nodige verpakkingsmateriaal. Is het echter zaak zo lang mogelijk operationeel te blijven, dan nemen onze verhuizers u deze taak graag uit handen. U bepaalt zelf de planning. Ook het de- en monteren van kantoormeubilair kunnen wij voor u verzorgen. Onze handyman is u graag van dienst en kan u veel tijd besparen, waardoor u zich kunt richten op andere werkzaamheden. Dankzij onze jarenlange ervaring, onze speciaal ingerichte verhuiswagens en het gebruik van de nodige materialen zoals steekwagens, meubelhondjes en rolcontainers laten wij uw bedrijfsverhuizing zo veilig, efficiƫnt en soepel mogelijk verlopen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, onze verhuisadviseur is u graag van dienst.

Maatwerk voor uw bedrijf

Hoebert Verhuizingen is een verhuisbedrijf.
U kunt dit verhuisbedrijf inhuren.
Hoebert Verhuizingen behoort tot de verhuisbedrijven van Nederland.
Bij Hoebert werken verhuizers.
Bij Hoebert Verhuizingen krijgt u een professionele verhuizer.
U kunt een verhuizer huren.
U kunt verhuizers inhuren.
Dit verhuisbedrijf doet verhuizingen in Haarlem, Alkmaar, Almere, Leiden, Amstelveen, Hilversum, Zeist, Purmerend & Diemen.